Vanwege de grote belangstelling voor onze workshops hebben we iets speciaals voor jullie in petto! Het workshopseizoen in de winkel is nu afgelopen, maar we hebben de hele zomer lang* speciale doe-het-zelf-pakketten voor thuis beschikbaar. Met de duidelijke werkbeschrijvingen wordt het een feestje om deze zomerse onderwerpen (samen) thuis te maken!

De doe-het-zelf-pakketten zijn beschikbaar van maandag 3 juni t/m zaterdag 13 juli 2024 en van dinsdag 6 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2024. Uiterlijk twee dagen van te voren bestellen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Thuis een stuk maken met een doe-het-zelf-pakket (met duidelijke werkbeschrijving):

  1. Kies een datum. De doe-het-zelf-pakketten zijn beschikbaar van maandag 3 juni t/m zaterdag 13 juli 2024 en van dinsdag 6 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2024Uiterlijk twee dagen van te voren bestellen!
  2. Kies een onderwerp.
  3. Geef uw bestelling door. Dit kan door contact met ons op te nemen. Geef hierbij de datum en onderwerp door. Een doe-het-zelf-pakket kan ook via de webshop worden besteld.


Deze workshops worden niet aangeboden als workshop in de winkel en worden niet kant-en-klaar door ons gemaakt.

Extra informatie

  • Ondanks zorgvuldige inkoop kan het zijn dat sommige onderwerpen voortijdig uitverkocht raken. We reserveren de ondergronden voor doorgegeven bestellingen.
  • Voor de gebonden ring heeft u een lijmpistool nodig. Indien u deze niet heeft, kunt u deze in bruikleen van ons meekrijgen.

Onderwerpen

Pot met droogbloemen stuk
De kleuren van de droogbloemen kunnen afwijken van de foto. 
 
Hoogte: ongeveer 45 cm

Prijs: €30,-

Verse bloementaart middel
De kleuren en soorten bloemen kunnen afwijken van de foto’s.

Diameter: ongeveer 15 cm

Prijs: €20,-

Verse bloementaart groot
De kleuren en soorten bloemen kunnen afwijken van de foto.

Diameter: ongeveer 25 cm

Prijs: €30,-

Gebonden ring
Let op! Dit stuk is goed te maken met de bijbehorende werkbeschrijving, maar het is iets ingewikkelder dan de andere onderwerpen.

Diameter: ongeveer 45 cm

Prijs: €30,-

Interesse?

U kunt uw bestelling voor een doe-het-zelf-pakket plaatsen door contact met ons op te nemen. Geef hierbij de datum en het onderwerp door. Een doe-het-zelf-pakket kan ook via de webshop worden besteld.