In verband met alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij besloten om alle workshops en bloemschikcursussen tot 1-6-2020 te annuleren.

Wat betekent dit voor deelnemers van de ‘Bloemschikcursus’ die in oktober 2019 is begonnen?
– Alle data voor de bloemschikcurssusen tot 1-6-2020 komen te vervallen. Dit betekent dat u op de afgesproken data binnen deze periode niet kunt komen bloemschikken.
– Er komen inhaalavonden voor deze vervallen avonden om zo toch minimaal op de 6 avonden in dit seizoen uit te komen. Hierover nemen wij te zijner tijd contact met u op.

De cursus 2019-2020 is reeds gestart. Of in oktober 2020 het volgende seizoen start is onzeker in verband met alle maatregelen rondom het coronavirus. Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst voor het volgende seizoen? Neem dan contact met ons op.

In het najaar en in de wintermaanden wordt er bij Jolanda’s Boeket een bloemschikcursus gegeven.

De cursus bestaat uit 6 avonden van 19:30u tot 21:30u, altijd op een vaste dag van de week. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor woensdag, komt u elke maand op de vooraf vastgestelde woensdagavond. Elke maand maakt u een nieuw vers bloemstuk in een andere vorm met andere kleuren. Prijs per avond is €27,50. We vragen van te voren een aanbetaling van €60,- (6 keer €10,-) vóór aanvang van de hele cursus. Op de avond zelf betaalt u dus telkens nog €17,50.

Heeft u interesse om deel te nemen, maar heeft u bijvoorbeeld een wisselend werkrooster? U kunt zich ook inschrijven voor een reservelijst. Mocht er onverwacht een plaatsje vrijkomen op een avond, kunnen we contact met u opnemen. Zo maakt u misschien toch nog een schitterend bloemstuk!

Impressies van bloemstukken

Extra informatie

Alle workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van gereedschappen en koffie en thee met wat lekkers. 

Interesse?

U kunt te allen tijde langskomen in de winkel om vragen te stellen en zich in te schrijven. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch of via e-mail contact op te nemen. U vindt de contactgegevens hier.