Vanwege het coronavirus waren we genoodzaakt om in maart 2020 de bloemschikcursus van 2019-2020 te onderbreken. Nu willen we de cursus afmaken, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om in totaal op de 6 bloemstukken van het seizoen uit te komen. 

Omdat we nu nog geen mogelijkheid zien om dit in de winkel te doen, bieden we ook voor de bloemschikcursus doe-het-zelf-pakketten aan voor thuis. Bij deze pakketten ontvangt u een duidelijke werkbeschrijving én een instructievideo.

Er zijn groepen die nog 1 bloemstuk en groepen die nog 2 bloemstukken tegoed hebben en hiervoor een aanbetaling hebben gedaan. We begrijpen dat u het misschien niet zit zitten om het zelf thuis te maken. Daarom bieden we u de volgende keuze:

  • U kunt kiezen voor een doe-het-zelf-pakket voor uw resterende bloemstuk(ken). U kunt deze pakketten voor €17,50 ophalen (€27,50 min de €10,- aanbetaling die u heeft gedaan).
  • Een andere mogelijkheid is dat wij uw resterende bloemstuk(ken) voor u maken en u het kant-en-klaar komt ophalen voor €17,50 (€27,50 min de €10,- aanbetaling die u heeft gedaan).
  • Als laatste is het mogelijk om te kiezen voor een cadeaubon ter waarde van uw nog openstaande aanbetaling(en). Deze kunt u vervolgens vrij besteden bij Jolanda’s Boeket.

In verband met de situatie rond het coronavirus is er nog geen nieuw seizoen van de bloemschikcursus gepland voor 2020-2021. Er wordt later een besluit genomen over een eventueel nieuw seizoen.

In het najaar en in de wintermaanden wordt er bij Jolanda’s Boeket een bloemschikcursus gegeven.

De cursus bestaat uit 6 avonden van 19:30u tot 21:30u, altijd op een vaste dag van de week. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor woensdag, komt u elke maand op de vooraf vastgestelde woensdagavond. Elke maand maakt u een nieuw vers bloemstuk in een andere vorm met andere kleuren. Prijs per avond is €27,50. We vragen van te voren een aanbetaling van €60,- (6 keer €10,-) vóór aanvang van de hele cursus. Op de avond zelf betaalt u dus telkens nog €17,50.

Heeft u interesse om deel te nemen, maar heeft u bijvoorbeeld een wisselend werkrooster? U kunt zich ook inschrijven voor een reservelijst. Mocht er onverwacht een plaatsje vrijkomen op een avond, kunnen we contact met u opnemen. Zo maakt u misschien toch nog een schitterend bloemstuk!

Impressies van bloemstukken

Extra informatie

Alle workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van gereedschappen en koffie en thee met wat lekkers. 

Interesse?

U kunt te allen tijde langskomen in de winkel om vragen te stellen en zich in te schrijven. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch of via e-mail contact op te nemen. U vindt de contactgegevens hier.