Vanaf 1 juli worden er versoepelingen van de maatregelen doorgevoerd. De norm blijft echter 1,5 meter afstand houden. Op dit moment zijn we bezig om te kijken of het na de zomer weer mogelijk is om workshops in de winkel te organiseren en hoe we dit dan gaan aanpakken. 

Voor de bloemschikcursus 2019 / 2020 zijn er nog groepen die 1 of 2 avonden tegoed hebben en hier ook  voor hebben aanbetaald. Ook hier zoeken we nog een passende oplossing voor.

De cursus 2019-2020 is reeds gestart. Of in oktober 2020 het volgende seizoen start is onzeker in verband met alle maatregelen rondom het coronavirus. Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst voor het volgende seizoen? Neem dan contact met ons op.

In het najaar en in de wintermaanden wordt er bij Jolanda’s Boeket een bloemschikcursus gegeven.

De cursus bestaat uit 6 avonden van 19:30u tot 21:30u, altijd op een vaste dag van de week. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor woensdag, komt u elke maand op de vooraf vastgestelde woensdagavond. Elke maand maakt u een nieuw vers bloemstuk in een andere vorm met andere kleuren. Prijs per avond is €27,50. We vragen van te voren een aanbetaling van €60,- (6 keer €10,-) vóór aanvang van de hele cursus. Op de avond zelf betaalt u dus telkens nog €17,50.

Heeft u interesse om deel te nemen, maar heeft u bijvoorbeeld een wisselend werkrooster? U kunt zich ook inschrijven voor een reservelijst. Mocht er onverwacht een plaatsje vrijkomen op een avond, kunnen we contact met u opnemen. Zo maakt u misschien toch nog een schitterend bloemstuk!

Impressies van bloemstukken

Extra informatie

Alle workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van gereedschappen en koffie en thee met wat lekkers. 

Interesse?

U kunt te allen tijde langskomen in de winkel om vragen te stellen en zich in te schrijven. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch of via e-mail contact op te nemen. U vindt de contactgegevens hier.