Het huidige seizoen (2023-2024) is afgelopen. Heeft u interesse om deel te nemen aan  het volgende seizoen (2024-2025)? Neem dan contact met ons op! 

Eind augustus 2024 contacteren we alle deelnemers van het afgelopen seizoen (2023-2024) en de nieuwe geïnteresseerden.

Jolanda’s Boeket geeft ook een bloemschikcursus voor verse bloemstukken. De cursus bestaat uit 6 avonden van 19:30u tot 21:30u, altijd op een vaste dag van de week. 

We geven de cursus uitsluitend op dinsdag-, woensdag-, of donderdagavond. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor woensdagavond, komt u elke maand op de vooraf vastgestelde woensdagavond een vers bloemstuk maken. 

Elke maand maakt u een nieuw vers bloemstuk in een andere vorm met andere kleuren. Prijs per avond is €30,00.

Heeft u interesse om deel te nemen, maar heeft u bijvoorbeeld een wisselend werkrooster? U kunt zich ook inschrijven voor een reservelijst. Mocht er onverwacht een plaatsje vrijkomen op een avond, kunnen we contact met u opnemen. Zo maakt u misschien toch nog een schitterend bloemstuk!

Extra informatie

Alle workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van gereedschappen en koffie en thee met wat lekkers. 

Interesse?

U kunt te allen tijde langskomen in de winkel om vragen te stellen en zich in te schrijven. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch of via e-mail contact op te nemen. U vindt de contactgegevens hier.

Impressies van bloemstukken