De afgelopen periode hebben we gekeken naar de mogelijkheden om weer workshops te gaan geven in de winkel.

Na onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat het met de huidige regels voorlopig nog niet mogelijk is. De 1,5 meter is lastig te hanteren en de eventuele risico’s zijn te groot. We gaan voor veiligheid en zekerheid.

Daarom bieden we voorlopig nog doe-het-zelf-pakketten voor thuis aan (met foto en duidelijke werkbeschrijving). Ook kunnen wij ze kant-en-klaar voor u maken.

Jolanda gaf al ruim 15 jaar lang workshops in haar garage aan huis. Een leuke en leerzame ochtend/middag/avond is bij een workshop van Jolanda’s Boeket dus zeker gegarandeerd! Het hele jaar door zijn er verschillende verrassende workshops te doen. Zo zijn er de workshops voor Pasen en Kerstmis, maar ook het voorjaar en najaar worden uiteraard niet vergeten. 

Met de opening van de winkel in Steenbergen is in de winkel een mooie, ruimere workshopruimte gecreëerd. Tevens is er in de workshopruimte een tafel geplaatst.

Besloten workshops zijn mogelijk indien u een groep kunt samenstellen van minimaal 8 personen. Voor de Kerstworkshops geldt een minimaal aantal van 12 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Impressie van workshops uit het verleden