Geen workshops in de winkel

Na de persconferentie van 2 november 2021 hebben we besloten om voor de Kerstworkshops geen workshopavonden in de winkel te houden.

Het gevoel en verstand zegt dat het op dit moment niet verstandig is om te workshoppen in de winkel. We kiezen voor veiligheid en zekerheid. We weten ook niet wat de toekomst gaat brengen.

Daarom kiezen we ervoor om ook de Kerstworkshops weer aan te bieden als doe-het-zelf-pakket voor thuis of kant-en-klaar door ons gemaakt.

Bloemschikcursus

Ook voor de lopende bloemschikcursus vervallen voorlopig de workshopavonden en bieden we doe-het-zelf-pakketten en kant-en-klare stukken aan.

Jolanda geeft al ruim 20 jaar lang workshops. Het hele jaar door zijn er verschillende verrassende workshops te doen. Zo zijn er de workshops voor Pasen en Kerstmis, maar ook het voorjaar en najaar worden uiteraard niet vergeten.

Met de opening van de winkel in Steenbergen is in de winkel een mooie, ruime workshopruimte gecreëerd. Tevens is er in de workshopruimte een tafel geplaatst.

Besloten workshops zijn mogelijk indien u een groep kunt samenstellen van minimaal 8 personen. Voor de Kerstworkshops geldt een minimaal aantal van 12 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Impressie van workshops uit het verleden