Update: workshops in winkel

Er kunnen weer workshops gegeven worden in de winkel. Ook de bloemschikcursus gaat weer van start. Wel gelden er een aantal voorwaarden.

Workshop Herfst:

  • Per workshop is er plaats voor maximaal 10 personen op 1,5m afstand.
  • Er zal voldoende desinfectiemiddel aanwezig zijn. 
  • De workshop Herfst wordt in de winkel gewoon afgemaakt met iedereen op een vaste plek op 1,5 m afstand. Hierdoor is er ook géén toegangscontrole met de CoronaCheck-app (QR-code).
  • Kijk voor alle informatie op de pagina Workshop Herfst.

Bloemschikcursus:

  • Per avond is er plaats voor maximaal 14 personen.
  • Er zal voldoende desinfectiemiddel aanwezig zijn.
  • Er is wél een toegangscontrole met de CoronaCheck-app (QR-code).
  • Kijk voor alle informatie over deze cursus op de pagina Bloemschikcursus.

Belangrijk! Op dit moment is het mogelijk om onder deze voorwaarden een workshop te organiseren. Wij zijn uiteraard afhankelijk van alle richtlijnen en maatregelen van de gemeente/overheid. Het kan dus zijn dat we op een bepaald moment onze plannen toch weer moeten aanpassen. Om die reden hanteren we op dit moment géén aanbetaling. Dit scheelt een hoop gedoe wanneer workshops eventueel toch moeten worden geannuleerd. Mocht dit het geval zijn, kunt u als alternatief uiteraard kiezen voor een doe-het-zelf-pakket of kant-en-klaar stuk.

Jolanda geeft al ruim 20 jaar lang workshops. Het hele jaar door zijn er verschillende verrassende workshops te doen. Zo zijn er de workshops voor Pasen en Kerstmis, maar ook het voorjaar en najaar worden uiteraard niet vergeten.

Met de opening van de winkel in Steenbergen is in de winkel een mooie, ruime workshopruimte gecreëerd. Tevens is er in de workshopruimte een tafel geplaatst.

Besloten workshops zijn mogelijk indien u een groep kunt samenstellen van minimaal 8 personen. Voor de Kerstworkshops geldt een minimaal aantal van 12 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Impressie van workshops uit het verleden