High tea-arrangementen


Uniek in Steenbergen! Bij Jolanda's Boeket is het mogelijk een high tea-arrangement te boeken. Deze arrangementen vinden plaats op een middag. We beginnen om 13:30u met een workshop. Aansluitend gaat u allerlei lekkers nuttigen. Rond 16:30u is dan het arrangement weer afgelopen.

 

Het is mogelijk om een high tea-arrangement te reserveren vanaf 8 personen. Keuze van datum en tijd is in overleg. In de maand december is een high tea-arrangement helaas niet mogelijk.


Aangeboden workshops

U maakt bij een high tea-arrangement een vers bloemstuk uit het seizoen. Hierbij is er altijd deels een vrije keuze in materialen.

 

Vaste prijs van een high-tea arrangement is €39,50 per persoon. Workshop en high tea zitten in deze prijs inbegrepen evenals het gebruik van alle materialen en gereedschappen tijdens de workshop.Beschikbare data

Op afspraak mogelijk.

 


Interesse?

U kunt te allen tijde langskomen in de winkel om voorbeelden te bekijken, vragen te stellen en te reserveren. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch of via e-mail te reserveren. U vindt de contactgegevens hier.