De Winkel


Op deze pagina vindt u een indruk van de winkel. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Voor alle actuele trends, boeketten en arrangementen bent u van harte welkom in de winkel!


Jolanda's Boeket is een gezellige, leuke en laagdrempelige winkel. U bent altijd welkom om even lekker te komen snuffelen. U vindt er veel verschillende producten. Uiteraard staan er altijd verse boeketten voor u klaar. U vindt al een leuk, vol boeket voor slechts €12,95! Daarnaast zijn er allerlei leuke arrangementen (met verse en kunstbloemen), planten en sieraden te koop.

 

De winkel is licht, ruim en makkelijk toegankelijk, ook voor kinderwagens en rollators. Achter in de winkel is er een ruimte ingericht waar de workshops worden gegeven. Tevens staat hier de grote tafel waaraan een high tea-arrangement gegeven wordt. 

 

Jolanda's Boeket heeft naast dit alles nóg een extra toevoeging te bieden. Een jonge onderneemster uit Steenbergen krijgen de kans om bij Jolanda's Boeket haar eigen producten uit te stallen en te verkopen in de winkel. Ze zal zelf ook regelmatig zelf in de winkel aanwezig zijn voor opdrachten, advies of reparaties.


mUnique

mUnique is een creatieve onderneming van Monique de Groot uit Steenbergen. Haar hoofddiscipline is het maken van sieraden en het geven van workshops hierin. Dit doet ze al een jaar of tien met veel liefde en ze probeert haar sieraden dan ook van een zo goed mogelijke kwaliteit te maken. In de kast van mUnique vindt u de laatste trends op het gebied van sieraden.